2011. április 6., szerda

Marx Károly Galériája Fukusima

Ivaki, 2011. március 11.Összedőlt házak romjain másznak át emberek a Fukusima prefektúrabeli Ivakiban, miután a Richter-skála szerinti 8,9-es erősségű földrengés rázta meg Japán északkeleti partvidékét. A rengés szökőárt okozott az epicentrum közelében, és legalább harminckét ember életét vesztette. (MTI/AP/Kyodo News)


Oarai, 2011. március 11.Szökőár vize borítja az Ibaraki prefektúrabeli Oarai kikötőjét és környékét, miután a Richter-skála szerinti 8,9-es erősségű földrengés rázta meg Japán északkeleti partvidékét. A rengés szökőárt okozott az epicentrum közelében, és legalább hatvan ember életét vesztette, ötvenhatan pedig eltűntek. (MTI/AP/Kyodo News)



Ivanuma, 2011. március 11.Szökőár hullámai zúdulnak partra Ivanumában, miután a Richter-skála szerinti 8,9-es erősségű földrengés rázta meg Japán északkeleti partvidékét. A rengés szökőárt okozott az epicentrum közelében, és legalább hatvan ember életét vesztette, ötvenhatan pedig eltűntek. (MTI/AP/Kyodo News)


Keszennuma, 2011. március 11.A pusztítás nyomait nézik az emberek a Mijagi prefektúrabeli Keszennumában, miután a Richter-skála szerinti 8,9-es erősségű földrengés rázta meg Japán északkeleti partvidékét. A rengés szökőárt okozott az epicentrum közelében, és legalább huszonhat ember életét vesztette. (MTI/AP/Nakane Keicsi/Yomiuri Shimbun)



Ivaki, 2011. március 11.Vízben állnak házak a Fukusima prefektúrabeli Ivaki part menti részén, miután a Richter-skála szerinti 8,9-es erősségű földrengés rázta meg Japán északkeleti partvidékét. A rengés szökőárt okozott az epicentrum közelében, és legalább harminckét ember életét vesztette. (MTI/EPA)




Szendai, 2011. március 11.Vízben álló épületek egyike lángol a Mijagi prefektúrabeli Szendában, miután a Richter-skála szerinti 8,9-es erősségű földrengés rázta meg Japán északkeleti partvidékét. A rengés szökőárt okozott az epicentrum közelében, és legalább tizenkilenc ember életét vesztette, tucatnyian pedig eltűntek. (MTI/AP/Kyodo News)


Oarai, 2011. március 11.Felborított teherautók és partra vetett halászhajók láthatók a Ibaraki prefektúrabeli Oaraiban, miután a Richter-skála szerinti 8,9-es erősségű földrengés rázta meg Japán északkeleti partvidékét. A rengés szökőárt okozott az epicentrum közelében, és legalább harminckét ember életét vesztette. (MTI/AP/Ky
odo News)


Icsihara, 2011. március 11.Olajfinomító üzem lángol a Csiba prefektúrabeli Icsiharában, miután a Richter-skála szerinti 8,9-es erősségű földrengés rázta meg Japán északkeleti partvidékét. A rengés szökőárt okozott az epicentrum közelében, és legalább tizenkilenc ember életét vesztette, tucatnyian pedig eltűntek. (MTI/AP/Kyodo News)

Icsihara, 2011. március 11.Olajfinomító üzem lángol a Csiba prefektúrabeli Icsiharában, miután a Richter-skála szerinti 8,9-es erősségű földrengés rázta meg Japán északkeleti partvidékét. A rengés szökőárt okozott az epicentrum közelében, és legalább harminckét ember életét vesztette. (MTI/EPA)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése